Suhteen Nosturi menetelmä, jolla löydetään uusia asiakkaita ja rakennetaan niistä kannattavia asiakkuuksia.

Me uskomme, että uusasiakashankinnan tulisi olla uusasiakkuushankintaa, joka perustuu asiakasymmärrykseen. Suhteen Nosturi pureutuu asiakkuuksien ytimeen ja hyvään asiakaskokemukseen, mikä johtaa lojaaleihin asiakkaisiin heti asiakassuhteen alkumetreiltä lähtien

Nosturin avulla löydetään ensinnäkin vastaukset keskeisiin kysymyksiin, kenelle puhumme, mitä sanomme sekä miten, missä kanavassa ja milloin olemme esillä. Vain löytämällä relevantit vastaukset kyseisiin kysymyksiin, voimme olla varmoja, että tavoitamme oikeat asiakkaat oikealla viestillä, oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja että saamme aikaan toivotun vaikutuksen.

Uusien asiakkaiden tavoittamiseksi hyödynnämme kaikki modernin markkinoinnin keinot ja kanavat, automaatiota unohtamatta.

Nosturi johtaa konkreettisiin tuloksiin ja ennustettavuuteen, ja siitä syntyy pitkäjänteinen uusasiakashankinnan toimintatapa.

Haluatko saada uusia asiakkuuksia?

Esittelemme mielellämme sinulle Nosturin. Jätä yhteydenottopyyntö, niin soitamme tai lähetämme sinulle sähköpostia pikimmiten.

Ottakaa minuun yhteys
Kiitos, viestisi on lähetetty!
Viestin lähetys ei onnistunut. Yritä uudelleen.